Den talentfulde teenager har tiltrukket sig en stor opmærksomhed i sidste sæson, og som den første spiller i Champions League's debut på 00-spillere har det været kort tid at omskrive historien. Keane har et sted i Juventus U17 echelon, han kan vises i midten position, også kan vises på fortovet, er kendt som den italienske arena nye Balotelli. Keane er et fodboldgeni, han er meget ung, han er et barn og meget begavet. Barnet ønsker at vælge sin trøje og se på de billige fodboldtrøjer til børn at bære. Det er håbet, at børn vil bære Fodboldtøj til børn at omskrive historien.

Keane, der har den ivorianske stamtavle, har en fremragende fysisk tilstand, men kun 17 år har Keanes højde nået 1,83 meter. Keane var i det mindste fysisk ikke ulempe, da han kæmpede for en voksen spiller, og Keane havde fremragende færdigheder, hurtighed og dygtighed. Hans præstationer i Juventus U17 han holdt sine high scoring chancer, hvilket fik ham til at henlede opmærksomheden på omverdenen. Den berømte Raiola fra hans mægler, Raiola, sagde engang til dem: "i 2017 var Moses-Keane navnet, der skulle noteres." "I Juventus kan han vokse til en superstjerne." Keane blev født den 28. februar 2000 og er nu 16 år og 267 dage gammel, og han er nu den 6. unge spiller til at kæmpe på topklubben i Europa. "De børn, der bærer Juventus fodboldtøj til børn vil være superstjerner.

Nu, da Juventus har en god aldersstruktur, er Keane ung nok til at beskytte Juventus 'konkurrenceevne i det næste årti. På grund af hans talentfulde talent har Keane tiltrukket mange giganters opmærksomhed, og fordi Juventus under 17 år stadig ikke er i stand til at underskrive en karrierekontrakt med Keane, sagde Juve General Manager Marotta, at "Juve og Raiola har altid opretholdt en ærligt forhold. " Keane har en stor fremtid, og at spille for Juventus burde være en kilde til stolthed for ham. Juventus Football Club, en fodboldklub i Torino, Italiens Piemonte-region, blev grundlagt den 1. november 1897 og er en af ​​de ældste klubber i Italien og det største hold for at vinde den italienske fodboldliga-titel. God kvalitet, bekvem og hurtig, vær venlig Køb billige fodboldtrøjer.