Verdensmesterskaberne i 2018 i Europa sluttede i går G-gruppens ninetholde af et nøglespil, Spaniens hjemland 3: 0 sejr over Albanien, frem til VM-finalets pladser. Real Madrid teenager fodbold skudt til at yde et bidrag. Billige Fodboldtrøjer er af god kvalitet.

Hvis Spanien vinder dette spil, vil det kvalificere sig til næste fase af konkurrencen, og i modsætning til de mindre magtfulde modstandere har de erstattet 5 af de første indspillere, Morata på grund af skader. Efter starten af ​​spillet, "Matador Regiment" i de første 16 minutter for at få føringen, Isco Football Road at vælge det forbudte område, styre brystet stop bolden, venstre fod halv volley skovl indsprøjtning langt. De første 24 minutter, Spanien glat offensiv igen blomstre, Silva højre lavtransmission, begrænset område på højre side, Isko foran 10 meter i en relativt fjern målvinkel, scoret scoringen til 2: 0. Dit foretrukne navn og nummer brugerdefineret Billige Spanien Fodboldtrøje. Kun efter 2 minutter krydser Audrey Osora højre baseline, Diego indsat fra døren 8 meter fra løbet ind i nederste venstre hjørne. Med en 3-mål føring spillede Spanien meget afslappet i anden halvdel, selvom det albanske hold havde en fod i døren i det 69. minut, men gjorde ikke en stor trussel for hjemmeholdet.


Spurgt om den catalanske situation sagde han: "Vi fokuserer kun på at spille fodbold." Det er ingen af ​​vores forretninger, vi tænker bare på fodbold. "Spaniens 25 point efter ni runder, 5 point højere end det italienske hold, for at komme videre til den russiske verdensmesterskabsfinale." Billige Fodboldtrøjer butik har forskellige nationale fodboldtrøjer og specialiserer sig i at sælge trøjer til høj kvalitet, herunder fodboldtrøje børn.