Mourinho hævdede, at Pogba var utilfreds med sin rolle i det franske landshold. Siden november 2016 har det franske hold scoret i 2-1 sejren over Sverige. Pogba har været lang tid siden det franske hold scorede målet. Den 24-årige franske stjerne har ikke været i stand til at spille for Manchester United siden han blev såret i Champions League-sammenstød med Basel i september i år. Mourinho har stillet spørgsmålstegn ved det franske landshold ved hjælp af Matuidi-partner Pogba på midtbanen. Fans som de mest populære Billige Fodboldtrøjer.

Mourinho sagde: "Pogbas talent er nok til at gøre ham til sin egen fodboldhistorie." Mellem Manchester Uniteds banen er afbalanceret og Pogba, så den bedre kan bruge banen. I betragtning af det franske holds arrangement med Matuidi partner Pogba, tror jeg Pogba er ulykkelig. Mange franske fans har deres egen Billige Frankrig Fodboldtrøje. "Mourinho er ikke sikker på, hvornår Pogba vil kunne vende tilbage til spillet," sagde han. "Jeg ved ikke, hvornår Pogba kommer tilbage, men i morgen vil det være umuligt for Manchester United at spille."

13. maj 2016 valgte Pogba det franske hold 23 folks kongres liste til den europæiske cup konkurrence. I juni spillede Pogba 7 gange i European Cup og scorede 1 mål og hjalp det franske hold til at vinde runner-up. Den 10. oktober spillede Frankrig mod Holland i 3. runde af VM-kvalifikationskvalifikationerne i verdensmesterskabet, og Pogba scorede en 30 meter verdensbølge i det 31. minut og til sidst bidrog det franske hold til at vinde 1: 0 mod rivaler. 11. november scorede det franske hold i verdensmesterskabet den europæiske kvalificerede fjerde runde 2: 1 sejr over Sverige, Pogba i kampens første 57 minutter, og reverserede den bageste situation et mål for udliggeren. Køb fodboldtrøjer fra Billige Fodboldtrøjer butik, verdensomspændende levering. Vi glæder os til at samarbejde med dig.