Arsenal angriber Sanchez er blevet forført af PSG, og hans tilslutning kan føre til Cavani's afgang.Paris siges at forsøge at introducere Sanchez næste sommer. Sanchez vil være en gratis agent. Den 28-årige Sanchez, der blev en ven med Neymar i Barcelona, ​​sagde, at Neymar også havde nævnt Sanchez navn under forhandlinger med PSG. Forhandlingerne om Sanchez er gået langt i sommer, men PSG besluttede endelig at opsige aftalen, fordi de fandt muligheden for at underskrive Mbape.Fans kan lide at bære Billige Fodboldtrøjer af det valgte hold og fodboldtrøjen er værd at have.

Paris står imidlertid over for en balance mellem økonomiske problemer, og Cavani kan ofres i dette tilfælde. Cavani's effektivitet er ofte blevet kritiseret i de seneste år, selvom Cavani og Neymar håndterede straffesparkskonkurrencen, er forholdet mellem de to mennesker også svært at snakke om, og Cavani's afgang kan gøre Mbape kommet til midten af ​​fodbold. Endnu vigtigere er det en indkomst på nærmere 80 millioner euro, hvilket hjælper med at opfylde grænserne for lov om finansiel kapital. Billige PSG Fodboldtrøje, du kan vælge at modtage din favoritspiller navn og nummer på din ryg.

Nu ser det ud til, er kun en Paris vision, og Sanchez fremtid er langt fra sikker. Selv om Sanchez var til PSG, var han åben for genforeningen med Guardiola i Manchester City. Sidste sæson scorede Sanchez 51 optrædener til Arsenal og scorede 30 mål, en af ​​Premier League mest magtfulde angribere. Denne sæson har Sanchez været berørt af kontrakten og har kun spillet 7 udstillinger for Arsenal og scoret 1 mål. Køb billige fodboldtrøjer fra Billige Fodboldtrøjer butik. Vi sælger kun 100% af autentiske trøjer og tilbyder tilpassede muligheder på alle pakker, hurtige globale forsendelser.