Premier League Arsenal klubben officielt annonceret 2017/18 sæson hjem fodbold skjorte, Ny fodbold skjorte fortsætter med sponsor af sponsoratet, Den vigtigste nuance af klassisk rød og hvid. Ny fodboldtrøje er omdesignet i halsen stil, manchetterne lavede også en subtil forbedring. Arsenal-embedsmanden sagde også, at fodboldtrøje ved hjælp af ACTV Thermo-R-teknologien, for at hjælpe fodboldspillere med at opretholde den mest passende temperatur, linjens indre bevægelse for at gøre fodboldtrøjen mere stilfuld, men også gennem mikromassage aktive muskler. Vi er meget stolte over at tilbyde online online Billige fodboldtrøjer børn .


Arsenal anden væk fodbold skjorte introduktion til. Den nye sæson af fodboldtrøje kraven inde i den specielt pyntet med et kanon mønster. Denne fodboldtrøje mens designet med at bruge en mørk grå som hovedfarverne, parret med en fluorescerende pink til Udsmykning. Ny fodboldtrøje med en stil-Pakket pulver sort POLO-hals, fodboldtrøje ærmer med et særprægt grå prik design, desuden et holdlogo, Puma logo og sponsorannoncer, mens du bruger et rosa design. Sæt din helt på at bære Arsenal fodboldtøj til børn , og i løbet af sæsonen alle Vejen til at støtte dit hold.


Unikt faseændringsmateriale bruges i sports fodboldtrøje inde i klistermærket, det kan absorbere overskydende varme og skal frigives tilbage i kroppen. Tæt på patchens krop kan også spille en rolle i hudens mikro-massage effekt, hjælpe atleterne med at spille det bedste niveau og give atleter muskler til hurtigere og mere effektiv energiforsyning. Fodboldtøj til Børn med navn tilpasset dit fodboldsæt med din yndlingsspiller.