Real Madrid vil være på vej til at udfordre King's Cup modstanderen Vern La Breda. På pre-match pressekonference blev Zidane spurgt om Cabajar og Bells status. "Alt går godt," sagde lederen. Peter Hall startede sin cykeltræning, hvilket tager tid. Bell er vendt tilbage til fodboldbanen og vil snart kunne øve med holdet. "Billige Fodboldtøj til Børner elsket af deres forældre.

Kan Real Madrid vinde Kongens Cup? "Verdens bedste" leder indrømmer: "Dette gør ikke tilhørsforhold til en persons job, men er afhængig af hele listen over indsatser." Vi var glade for at spille i King's Cup, ligesom vi elskede alle de andre spil. Alt, hvad vi vil gøre, er at give alt. I morgen stræber vi efter et godt spil, det er alt sammen. Vi er ikke bekymrede for andre ting, og vi tror ikke, at kongens Cup er vigtigt for os. Fordi så længe du bærer dette outfit, vil du vinde alle spilene. "Real Madrid fodboldtøj til børn, egnet til fodbold og fodbolduniformer til Real Madrid fans.

Fra 1994 til 2006 deltog Zidane i de tre verdensmesterskaber og tre europæiske mesterskaber på vegne af det franske landshold, hvilket gjorde det muligt for Frankrig at vinde verdensmesterskabet i 1998 og 2000-cupen i Europa. I januar 2016 blev Zidane leder af Real Madrid fodboldklub. August 2017 august førte Zidane Real Madrid i den europæiske Super Cup-finale 2: 1 sejr over Manchester United, og dermed forsvarede titlen på turneringen. 16. august, i anden runde af den spanske Super Cup-finale, førte Zidane Real Madrid 2: 0 sejren over Barcelona og derved vinde de to runde 5: 1 i alt. Den Fodboldtøj til Børn med navn, bekvem og hurtig.