Borussia Dortmund hjem Gul sort blanding ændres ikke, kun farve stripe design ændringer, 16/17 er den lodrette type, foran Der er også tilbøjelig type og så videre. Og 17/18 årstid tilbage til vandrette gule og sorte striber, er det værd at nævne, at den nye sæson hjemmemix sponsor design, begrebet farve Gradient i frontal striber og ærmer på begge sider, overordnet look fodboldtrøje er meget godt! Brug Billige fodboldtrøjer børn skjorte og støtte dit hold hele vejen igennem sæsonen.

Fan version af den tekniske standard er DRY, spilleren version fremtrædende er magten, den nye fodbold skjorte slags følelse er lidt tykkere end sidste sæson, men meget tekstureret, Dortmund stoffet føler sig meget tynd og blød i sidste sæson. 17/18 sæson Dortmund bruges på sæson trykt nummer, hjem sort trykt nummer, en klar hvid linje er skitseret i talens midterakse, og den gule trøje er den sorte og gule effekt, som er nøjagtig den samme som bundlaget Engelsk.Dortmund fodboldtøj til børn vil få de bedste rabatter og bedste produkter.

Lad os tage et kig på home league player versionen! Den største forskel i en spillers version er det stramme design, brug sponsor ACTV termo-teknologi, placeret i ryggen og ribbenene på meget af friktionsbjælken, hjælper spillerne alle med at spille maksimal energi. siger, spilleren version af sponsoren er ikke nødvendigvis meget behagelig. Også i mærke-logoet og mærket er termisk prægningsteknik, mere fit og mere tekstureret, mens fansens version stadig er den regelmæssige syning på farten. Den Fodboldtøj til Børn med navn og brug vores professionelle trykning service for at få deres navne.