Harry Kane, et Real Madrid overføringsmål, fortalte dem, at da han forlod Tottenham Hotspur til Bernabeu, ønskede han at bære nr. 10-trøje. De seneste rapporter fra Spanien viser, at Kane planlægger at forlade den engelske Premier League, hans mål er Santiago Bernabeu. Den angriber har vundet Premier League Golden Boot i to på hinanden følgende år, selvfølgelig kan dette også fortsætte. I øjeblikket scorede 18 mål England Premier League scorer top spot.Billige fodboldtrøjer børn og støtte dit hold hele vejen igennem sæsonen.


Hans imponerende præstation tiltrak de europæiske sværvægts klubber af interesse, og Real Madrid på Kane, kontakten er forskellig fra den sædvanlige tætte. Real Madrid kan også meget gerne Neymar og Azar, deres signeringer kan fremskynde holdets erstatning, angriber C Luo, Bell og Benzema kan være i denne udskiftning i orloven. Det er rapporteret, at den 24-årige engelske angriber nåede et klimaks med Real Madrid, er Kane klar til at flytte fra London til Madrid, og håber at fortsætte med at bære nr. 10 fodboldtrøje på Bernabeu.Real Madrid fodboldtøj til børn, herunder nationale trøjer og club trøjer.


Derudover blev Kane også spurgt om den høje pris på Coutinho Barcelona flytte. Hans svar er meget meningsfuldt: "Hver spiller har ret til at vælge deres eget farvel, spillerens personlige fortjener at respekteres. Hvis spillerne selv ønsker at forlade holdet, så forlader han det, der er meningen. Hvis hans vil ikke spille på højeste niveau i hvert spil. "Fodboldtøj til Børn med navn og alle vores trøjer tilbyder tilpasningsmuligheder.