Ifølge medierapporter flyttede Sanchez til Manchester United nærmer sig færdiggørelsen, og Makhtaray-mægleren Raiaola ankom til London klar til at fuldføre Makhtetrand for at blive med i Arsenal. Leverer den hurtigste forsendelseshastighed for Billige fodboldtrøjer børn.

Det er underforstået, at Sanchez er blevet overført til kontrakten, og Manchester United nåede til en aftale i en periode på fire og et halvt år, kontrakten er omkring 100 millioner pund før skat. Advokater håndterer de endelige detaljer, aftalen vil blive afsluttet inden udgangen af ​​denne uge. Makhtari vil sandsynligvis være en del af aftalen, hvor manager Raiah Ola i London forbereder sig på at fuldføre Makhtari's tilslutning til Arsenal.Manchster United fodboldtøj til børn, vi tror, ​​du vil være meget tilfreds.

Ifølge nyhedsrapporter har Manchester United allerede solgt Sanchezs skjorte i Manchester Manchester United shirtbutik, der var ingen uheld, Sanchez vil repræsentere Manchester United, der spillede Burnley! I denne aftale vil Mchitalian og Sanchez to spillere blive handlet direkte uden overførselsgebyrer, og Sanchez vil være hos Old Trafford iført nummer 7 fodboldtrøje til holdkampen. Denne vinter tiltrak Sanchez's overførsel meget opmærksomhed. Ifølge de britiske medier tidligere rapporter, skal Sanchez være på lokal tid søndag til Manchester United at gennemgå en lægeundersøgelse. Sikkert nok opdaterede Sanchez sit socialnet om eftermiddagen søndag, hvor han uploadede en video af sin afgang fra London med fly. Flere britiske journalister har sagt, at Sanchez flyver til Manchester. Ikke længe efter, Sanchez dukkede op på Carrington base, hans tilstedeværelse til Manchester United fans meget begejstret.Fodboldtøj til Børn med navn, hele vejen for at støtte dit hold i løbet af sæsonen.