Juventus spillede mod Udinese i hjemmeholdet. Dybala spillede godt. Den argentinske angriber scorede et direkte frispark i 20-minuts spilletid, og samtidig pressede han for de værdige gerninger i anden halvleg, hvilket var det tredje på hinanden følgende spil Dybala. På samme tid var frisparkscore også det 8. direkte frisparksmål scoret i den italienske fodboldliga efter at have været med i Juventus. Denne figur rangerede først i den italienske fodboldliga i samme periode. Dybala kom til Juventus sommeren 2015 og blev holdets topscorer i sin første sæson i Juventus. Dybala havde i sidste sæson også et ukonventionelt spil. Især i UEFA Champions League-kampen mod Barcelona hjalp Dybala's fremragende spil Juve til at fremme.Billige fodboldtrøjer børn købe billige fodboldtrøjer fra de bedste fodboldforretninger.


I sommeren sidste år gav Juventus også holdets nr. 10-trøje til Dybala, og denne argentinske dreng begyndte også pludselig at starte sæsonen. Dybala blev i starten af ​​dette år skadet og havde ikke spillet i mange spil, men han blev hurtigt genoprettet efter at have genoprettet sin skade. I den foregående runde af den italienske fodboldliga mod Lazio scorede Dybala et mål for at hjælpe Juve med at score tre point. Midt i ugen i Champions League mod Tottenham scorede Dybala et mål bagfra for at lede. Hjælp Juventus videre til kvartfinalen i UEFA Champions League. I kampen mod Udinese tog Dybala igen fordel af frisparket i 20 minutter af spillet for at give Juve den første fordel, som er Dabaala igen efter en løbetid på syv måneder efter yderligere tre på hinanden følgende kampe. På samme tid scorede han et mål efter at have modtaget et pass fra Higuain i anden halvdel.Dybala fodboldtøj til børn, nogle trøjer, der elsker unge fodboldfans, vores trøjer omfatter nationale trøjer og trøjer.


Dybala's free-kick score var også hans ottende direkte frispark mål scoret i den italienske fodboldliga efter han kom til Juventus. I de seneste tre sæsoner er Dybala statistikker blevet spillet i italiensk fodbold. Førstepladsen i ligaen var nr. 1, og der var ikke direkte frispark fra nogen spiller.Fodboldtøj til Børn med navn for at give den bedste service og billige priser.