Efter at være kommet ind i 2018 var Ronaldo fysisk fit og i en tilstand uden forventning, der scorede en fantastisk 33 mål for sæsonen. I ligaen mod Evar hvilede den 33-årige Ronaldo ikke, men fortsatte med at spille. I spillet fortsatte Ronaldo frenzy i anden halvdel af sæsonen, scorede to mål i et spil og scorede et mål i sidste øjeblik. Ronaldo reddede Real Madrid mål. Dette hjalp Real Madrid til at vinde og tillod Real Madrid at sikre tredjepladsen i positionerne.Billige fodboldtrøjer børn købe billige fodboldtrøjer fra de bedste fodboldforretninger.


Efter at have indtastet år 2018 scorede Ronaldo 14 mål i den spanske fodboldliga og var det mest scorede mål. Han scorede 2 mål foran Goletzman med 4 mål. I de sidste 10 spil scorede Ronaldo en overraskende 17 mål, lige i kampen mod Levante, ingen mål. I de sidste syv spil scorede Ronaldo mål, scorede en overraskende 13 mål og nåede uforståelige ting i syv sammenhængende mål. Mål outscored rival Messi. Denne sæson var C's start meget træg, især i La Liga. Men i 2018 fandt Ronaldo skyde støvlerne, som han pludselig realiserede. Han scorede vildt i La Liga ligaen og overgik endda Messis samlede mål. I La Liga-scorerens rangering er Cristiano Ronaldo tredje med 18 mål, kun 6 mål bag Messi. Imidlertid er der ifølge dette momentum håb at overgå Messi og score topscorer i den spanske fodboldliga.Ronaldo fodboldtøj til børn, køb billig fodboldtrøje.


Real Madrid besejrede Grand Paris i Champions League og kom ind i næste runde. Ligaen fortsatte med at vinde, fejle tendensen til at falde i den foregående periode, hvilket også gjorde det muligt for Real Madrid-træner Zidane at briste i tillid. I et interview efter at have vundet kampen mod Evar sagde Zinedine Zidane: "Indtil nu er mesterskabet stadig muligt, hvad enten det er for os. Hvis du ikke er opmærksom, betaler du for dette, så vi skal holde fast ved det. Hvis vi ønsker at vinde noget, skal vi vinde hvert spil. Fodboldtøj til Børn med navn, du kan tilpasse navn og nummer til din favorit fodboldspiller.